Όλες οι κατηγορίες
EN

Σχετικά με εμάς

 Αρχική σελίδα> Σχετικά με εμάς

Επαγγελματική παραγωγή υφασμάτων , έχετε wang & sheng !

Η Nantong Wang και η Sheng Textile Co., Ltd παράγει κυρίως υφάσματα βαμμένα με νήματα, υφάσματα βαμμένα σε κομμάτια, τυπωμένο ύφασμα και πλεκτό ύφασμα. Έχουμε δυναμικότητα 30 εκατομμυρίων μέτρων ετησίως. Έχουμε τη γραμμή μεγεθών και τη γραμμή ύφανσης εξοπλισμένα με αργαλειό πίδακα αέρα. Οι κύριες ποικιλίες περιλαμβάνουν poplin, oxford, dobby, seersucker, flannel, denim, λινό βαμβάκι, ελαστικό ύφασμα και πολλά βιώσιμα υφάσματα.

                               

Η εταιρεία καλύπτει μια έκταση 40,000 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στη Βιομηχανική Ζώνη Xiting, Nantong, Jiangsu Κίνα. Κοντά στη διεθνή πόλη - Σαγκάη, η μεταφορά είναι βολική για τις εξαγωγές μας.

Η αγορά μας περιλαμβάνει την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Κορέα, την Κολομβία, την Αργεντινή, το Μεξικό, κ.λπ. μεταξύ της εταιρείας και των πελατών μας.

                               

Ειλικρινά επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μια μακροχρόνια συνεργασία συνεργασίας μαζί σας.

                               

Σας καλωσορίζουμε για μια επίσκεψή μας.

Αναμνηστικά Wang & Sheng

2010

Η Nantong Wang and Sheng Textile Co., Ltd.

2011

Οι εξαγωγές ανήλθαν στα 8 εκατομμύρια δολάρια.

2013

Έκανε το πρώτο πενταετές σχέδιο, προσαρμόζει τη διαδικασία παραγωγής, τυποποιεί τη διαδικασία της εταιρείας, για τον καλύτερο προγραμματισμό ανάπτυξης της εταιρείας.

2014

Ο αριθμός των εργαζομένων ξεπερνά τους 120, ο ετήσιος όγκος εξαγωγών υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια μέτρα και η αξία παραγωγής φτάνει τα 18 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

2015

Η Enterprise απέκτησε την πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001, περιβαλλοντικού συστήματος.

2016

Για να επεκτείνει την κλίμακα παραγωγής, η εταιρεία μας πρόσθεσε και αντικατέστησε 100 νέους εξοπλισμούς ύφανσης.

2017

Δημιουργήστε γραφεία στο Μπαγκλαντές, την Ιταλία και το Μεξικό, Layout στην παγκόσμια αγορά.

2018

Μέσω της ενσωμάτωσης της ανάπτυξης στρατηγικών πόρων, η Wang & sheng έχει επιτύχει στρατηγική συνεργασία με πολλές επιχειρήσεις, έτσι ώστε η Wang & sheng έχει μπει στις τρεις πρώτες εξαγωγικές επιχειρήσεις στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας Nantong.

2019

Δημιουργία κεντρικών γραφείων στην Ευρώπη, υπεύθυνη για τις πωλήσεις ολόκληρης της ευρωπαϊκής αγοράς.

2020

Προσαρμοζόμενη ενεργά στο περιβάλλον της αγοράς, η εταιρεία μας ίδρυσε το τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στις 27 Μαρτίου 2021, ο Πρόεδρος Ma Yun και οι δάσκαλοι από το Textile and Garment School του JCET επισκέφτηκαν τη Nantong Wang&Sheng Textile Co.,Ltd.

Ιστορικό Ιδρυτή

Το 2010, ο κ. Wang (πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου) και ο κ. Zhao (γενικός διευθυντής) συναντήθηκαν σε μια πολύ συμπτωματική ευκαιρία. Είχαν τις ίδιες απόψεις για την κλωστοϋφαντουργία. Το χτύπησαν και άρχισαν να επιλέγουν μια τοποθεσία και να δημιουργούν ένα εργοστάσιο. Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια ανάπτυξης, από τα αρχικά 20 άτομα μέχρι σήμερα 200 άτομα, η ομάδα συνεχίζει να επεκτείνεται και η παραγωγική ικανότητα συνεχίζει να βελτιώνεται. Η παρούσα Nantong Wang and sheng Textile Co., Ltd. έχει μια επαγγελματική ομάδα παραγωγής 140 ατόμων, λύνουν έγκαιρα τα προβλήματα στη διαδικασία παραγωγής. 10 μέλη της ομάδας εξωτερικών συνεργατών εμπόρων, συνεργάζονται ενεργά με τις παραγωγικές δράσεις της εταιρείας. Ομάδα ποιοτικής επιθεώρησης 20 ατόμων, μπορούν να διασφαλίσουν την ποιότητα των χύδην προϊόντων μας. Επιχειρηματική ομάδα 25 ατόμων, συνεργάζονται ενεργά με τους πελάτες. Ομάδα ανάπτυξης 5 ατόμων, συνεχίζουν να δημιουργούν νέα αξία για τους πελάτες. Είμαστε ένας αξιόπιστος, πολύτιμος και βιώσιμος συνεργάτης.

Πελάτες μας

Πιστοποιήσεις